Horoscoop winter 2019: de sterren hebben nieuws

astrologie horoscoop winter 2019

De horoscoop voor de winter 2019 is er! Aluhti vertelt je de astrologische highlights, lees ze snel om te zien wat jou te wachten staat 🙂

 

horoscoop februari 2019 SteenbokSteenbok 23 december – 20 januari

Voor jou is 2019 wat drukker begonnen dan de rest van het jaar zal zijn. Kijk niet raar op als er een interessante mogelijkheid op je werk langskomt. Je hoeft nu nog niet te beslissen wat je daar mee gaat doen, want er zit geen haast bij. Op persoonlijk vlak komt er wel een belangrijke beslissing aan.

 

horoscoop februari 2019 WatermanWaterman 21 januari – 20 februari

Ben je er nu al uit of je een carrierestap wil maken, of compleet van baan wil veranderen? Of is het misschien toch een verandering in jouw studie die er aan zit te komen? Als je er over nadenkt, neem dan meteen eens wat leuks voor je partner mee, die zit te wachten op wat aandacht.

 

horoscoop februari 2019 VissenVissen 21 februari – 20 maart

Als je over een verhuizing aan het nadenken bent dan komt er in februari een nieuw inzicht. Misschien hebben de mensen om je heen ook nog wat zinnigs toe te voegen. Je kunt het ze natuurlijk gewoon vragen, in plaats van in je eentje alle mogelijkheden eindeloos te herhalen. Dat gaat ook vervelen toch?

 

horoscoop februari 2019 RamRam 21 maart – 19 april

Februari is een mooie maand om eens wat compleet anders met je uiterlijk te doen Ram. Knip dat haar gewoon af, of gooi er eens een kleurtje in. En hoe staat het ondertussen met je sportieve voornemens? Misschien kun je wat meer gaan wandelen, dan kom je ook eens wat nieuwe mensen tegen.

 

horoscoop februari 2019 StierStier 20 april – 20 mei

Een waarschuwing is op zijn plaats Stier: die collega die zo zijn of haar best doet je te helpen heeft daar geen goede bedoelingen mee. Soms ben je wat te naief en daar kunnen mensen wel eens gebruik van maken. Trek je eigen plan en neem de beslissingen die jij zelf wil, niet diegene die je worden ingefluisterd.

 

horoscoop februari 2019 TweelingenTweelingen 21 mei – 21 juni

Waarom lijken de dagen zo lang te duren he Tweelingen? Misschien komt dat doordat je op een wat lager energieniveau zit deze winter. In februari gaat dat niet veel beter worden waarschijnlijk. Ga eens wat vaker sporten of neem de fiets naar het werk. Goed voor je weerstand en ook voor je conditie!

 

horoscoop februari 2019 KreeftKreeft 22 juni – 22 juli

Alhoewel je heel goede voornemens had is het met dat minder eten en meer bewegen nog niet helemaal goed gekomen he Kreeft? Wees gerust, wanneer de dagen weer langer worden heb je daar meer zin in. In deze komende wintermaand kun je beter gewoon rustig verdergaan en geen gekke dingen doen.

 

horoscoop februari 2019 LeeuwLeeuw 23 juli – 23 augustus

Je wil heel graag verder met allerlei plannen en andere zaken waar je jouw zin op hebt gezet. Helaas werkt je omgeving niet zo mee. Laat je daar vooral niet door kisten, Leeuw. Gewoon verder gaan op het pad waar je nu op zit en voor je het weet is het maart. En dan volgen er veel meer veranderingen in positieve zin.

 

horoscoop februari 2019 MaagdMaagd 24 augustus – 23 september

Je rent van hot naar her, maar echte vooruitgang zit er niet in hoor Maagd. Een goede planning zou je uit de brand kunnen helpen. Eigenlijk is het wel gek dat je die nog net hebt gemaakt. Februari wordt een maand zonder grote gebeurtenissen, dus grijp die kans en stel wat doelen voor later in het jaar.

 

horoscoop februari 2019 WeegschaalWeegschaal 24 september – 23 oktober

Je hebt de eerste maand van 2019 een aantal beslissingen genomen die op de lange termijn waarschijnlijk wat minder goed voor je uit zullen pakken. Maar een gewaarschuwd mens telt voor twee, dus let er op, dan kun je de nare gevolgen nog enigszins beperken. Doe eens wat cultureels, daar zul je van opknappen!

 

horoscoop februari 2019 SchorpioenSchorpioen 24 oktober – 22 november

Inderdaad, er zijn mensen die twee keer griep krijgen en de kans dat het een Schorpioen is, is aan de hoge kant in februari. Probeer er toch een beetje positief naar te kijken: op deze manier gaat maart 2019 een geweldige maand worden. Veel slechter kan bijna niet 😉 Gewoon rustig aan doen, dan sleep je jezelf er wel doorheen.

 

horoscoop februari 2019 BoogschutterBoogschutter 23 november – 22 december

Is er sprake van gezinsuitbreiding, Boogschutter? Of neem je er een leuk huisdier bij? Hoe dan ook: de sterren zien jouw directe omgeving wat groter worden op een leuke manier. Het is rustig op je werk, dus je kunt alle tijd besteden aan een fijne band opbouwen met die uitbreiding. Geniet er van!

 

Was het een goede horoscoop voor februari 2019 voor jou? Volgende maand is er weer een!