Jaarhoroscoop 2020 – wat zegt de astrologie

Jaarhoroscoop, horoscoop, toekomst, toekomstvoorspelling, 2020, nieuwjaar, steenbok, waterman, vissen, ram, stier, tweeling, kreeft, leeuw, maagd, weegschaal, schorpioen, boogschutter, astrologie, sterrenbeeld

Aluhti heeft met de jaarhoroscoop 2020 jouw toekomst in beeld gebracht: wat staat elk astrologisch teken te wachten in 2020? Hoe staat het met jouw carrière, de liefde, gezondheid en jouw sociale leven? Bekijk snel jouw astrologische teken om daar achter te komen. 

aluhti inspiratie magazine jaarhoroscoop 2020 astrologie steenbokSteenbok 23 december – 20 januari

Ben je toe aan wat actie, Steenbok? Dat komt goed uit, want in 2020 gaat er een heleboel voor je veranderen. Werk, studie, misschien een verhuizing binnen de stad waar je nu woont. Voor de meeste Steenbokken is alleen de liefde redelijk rustig, tenzij je een late Steenbok bent. Houd dan je hart maar vast 😉

aluhti inspiratie magazine jaarhoroscoop 2020 astrologie watermanWaterman 21 januari – 20 februari

Probeer in 2020 rustig te blijven, Waterman. Je lontje is wat korter dan normaal en dat zijn mensen niet van je gewend. Je staat te trappelen om van alles te doen, maar probeer jezelf toch een beetje af te remmen, want ongelukken zitten in kleine hoekjes. Ben je misschien toe aan een lekkere lange vakantie dit jaar?

aluhti inspiratie magazine jaarhoroscoop 2020 astrologie vissenVissen 21 februari – 20 maart

Het jaar 2020 gaat al gauw over naar standje sneltreinvaart en dat is erg wennen voor de redelijk bedachtzame Vissen. Probeer tussen de regels door toch een beetje te genieten en bouw genoeg rustmomenten in voor jezelf. Anders eindig je misschien met een burn-out en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

aluhti inspiratie magazine jaarhoroscoop 2020 astrologie ramRam 21 maart – 19 april

Waarom denk je zo vaak dat het leven het op jou voorzien heeft, ram? Kan het zijn dat dat gewoon jouw interpretatie is van de gebeurtenissen die andere mensen ook echt meemaken? Meditatie kan sommige Rammen goed het jaar door helpen. Of misschien juist een hoog inspannende sport om stoom af te blazen?

aluhti inspiratie magazine jaarhoroscoop 2020 astrologie stierStier 20 april – 20 mei

De Stier krijgt soms wel eens van anderen te horen dat hij/zij wat meer risico’s moet nemen en daar is 2020 echt een goed jaar voor. Kleur ruim buiten de lijntjes en sla een een compleet andere richting in. Heroverweeg al die dingen waarvan je eigenlijk denkt dat ze niets voor jou zijn en zie waar je terecht komt!

aluhti inspiratie magazine jaarhoroscoop 2020 astrologie tweelingenTweelingen 21 mei – 21 juni

De sterren manen je tot rust, reinheid en regelmaat in 2020, Tweelingen. Natuurlijk kun je dat best wel eens afwisselen met gekke dingen doen en nieuwe dingen proberen. Maar probeer een soort stabiele lijn aan te houden in plaats van ad hoc dingen te ondernemen. Stel een doel en werk daar naartoe, misschien dat het bevalt.

aluhti inspiratie magazine jaarhoroscoop 2020 astrologie kreeftKreeft 22 juni – 22 juli

Houd je stevig vast, want dit jaar kent hoge toppen en helaas ook wel wat dalen. Maar je maakt in ieder geval wel wat mee zo! Wanneer je in 2020 in een positieve periode zit kun je zeker een gokje wagen; de kans is groot dat dat wat oplevert. Let op met sporten waar een bal bij betrokken is: een ongeluk zit in een klein hoekje.

aluhti inspiratie magazine jaarhoroscoop 2020 astrologie leeuwLeeuw 23 juli – 23 augustus

Misschien is het een goede tijd om even pas op de plaats te maken, Leeuw. De enige uitzondering daarop is wat de liefde betreft: ken je een leuke Steenbok of Stier? Dan zou dat best wat kunnen worden. Werk moet je wat rustiger mee zijn, ga niet ineens solliciteren naar een totaal andere baan, kijk eerst of je in je huidige baan wat kan veranderen.

aluhti inspiratie magazine jaarhoroscoop 2020 astrologie maagdMaagd 24 augustus – 23 september

De tijd is gekomen om eindelijk datgene te gaan doen wat je al jaren wil. Je hebt nu lang genoeg gedroomd, nagedacht en overwogen. In 2020 moet je het gewoon gaan doen. Niemand kan menen dat je impulsief bent, je denkt alles goed door. Probeer niet teveel hooi op je vork te nemen, doe precies wat je van plan bent, dan komt alles goed.

aluhti inspiratie magazine jaarhoroscoop 2020 astrologie weegschaalWeegschaal 24 september – 23 oktober

De sterren weten dat je jezelf nog wel eens kan verliezen in lijstjes, Weegschaal, maar het is toch wel zinvol het eens te proberen. Je wil graag bepaalde doelen bereiken en 2020 is daar een goed jaar voor. Maar dan moet je wel proberen je een beetje aan een plan te houden. Probeer eens een ander eetpatroon, dat kan meer energie opleveren.

aluhti inspiratie magazine jaarhoroscoop 2020 astrologie schorpioenSchorpioen 24 oktober – 22 november

Dit is het moment om eens wat anders te gaan doen Schorpioen. Anders eten, leven, ander werk, of een andere studie. Zelfs je relatie kan misschien een make-over gebruiken. Dit geldt met name voor de vroege Schorpioenen. De late surfen een beetje mee op het geluk van de Boogschutters in 2020.

aluhti inspiratie magazine jaarhoroscoop 2020 astrologie boogschutterBoogschutter 23 november – 22 december

Ja Boogschutter dit is echt jouw jaar! Je hebt echt geluk in 2020 en het enige waar je dan ook echt op moet letten is mogelijke afgunst en jaloezie uit je omgeving. Trek je daar niets van aan en geniet gewoon van jouw successen dit jaar. Neem een gok en probeer wat je wil: uiteindelijk pakt alles goed voor je uit dit jaar.