Positiviteit breng je in je leven met dit mooie gebaar

Positiviteit breng je in je leven met dit mooie gebaar

Het lijkt een natuurwet dat zaken in je leven versterkt worden door het Lot. Ben je aldoor negatief, dan is er steeds tegenslag. Maar zie je vanuit positiviteit overal een zilveren randje, dan blijven er fijne zaken komen. Niet alleen doordat je er zo naar kijkt, maar ook objectief.

Goede wensen

Een heel simpele manier om zelf vooruitgang, voorspoed en geluk in je leven te krijgen, is door het anderen toe te wensen. Je zal merken dat het heel goed voelt om mensen positiviteit en fijne zaken te wensen. En daardoor kom je zelf in een andere ‘trilling’ te zitten, een andere ‘flow’. Door het geluk dat je anderen toewenst, komt het ook naar jou. Voorwaarde is wel dat je het ze toewenst, omdat je het echt meent. Je gevoel en intentie moeten congruent zijn met je wensen. Simpelweg de woorden gebruiken, maar het eigenlijk alleen maar doen om zelf vooruit te komen: dat werkt niet.

Makkelijke aanpak

Hoe pak je het precies aan? Op zich wens je de mensen in je omgeving, waar je van houdt, waarschijnlijk sowieso al goeds toe. De mensen daarbuiten, die je niet zo goed kent, daarvan is die kans wat minder. Je gaat er dan waarschijnlijk teveel over nadenken, wat je ze precies wil wensen. Dat is niet een goede aanpak. Wensen werken het beste als ze uit je intuïtie komen. Een effectieve manier is om gewoonweg iederen die je tegenkomt het eerste te wensen wat er in je opkomt. Dus wanneer je over straat loopt, fietst, autorijst, of in het OV zit: wens iedereen die je ziet wat moois toe. En dat hoeven natuurlijk niet alleen mensen te zijn. Een eendje ruim voedsel toewensen  geldt net zo goed. Alles dat leeft is waardevol, probeer geen grenzen te zetten om welke levensvormen wel en niet belangrijk zijn.

Mensen waar je echt een hekel aan hebt

De grootste uitdaging is natuurlijk om mensen waar je echt een hekel aan hebt vanuit positiviteit wat goeds toe te wensen. het goede nieuws is dat dat met deze methode ook helemaal niet hoeft. Sterker nog: dan ga je er weer over nadenken, en dat werkt niet. Binnen magie kan zoiets wel werken, maar dan zit er een ritueel en een andere intentie aan vast. De strekking van dit artikel is juist om het licht, luchtig en effectief te houden. Hierbij zeg je tegen de mevrouw die voorbij fietst bijvoorbeeld ‘Ik wens je een fijne band met je kinderen’. Of ‘Ik wens je goed eten en een stabiele gezondheid’. Het ligt er maar net aan wat het eerste in je opkomt. Dus wanneer je straks boodschappen gaat halen: ga ervoor en stuur die positieve energie het universum in 🙂